Villa Ullakko – vuokramummola

Puuttuuko sinulta mummola? Etsitkö lomakohdetta, jossa on tilaa ja rauhaa ja turvallista ja kaikki tarpeellinen varustus? Villa Ullakko – vuokramummola on juuri sinulle!

Ihanaksi mummolaksi sisustettu talo idyllisen pikkutien päässä vie sinut lapsuuteen ja nostalgiseen mummolaan. Tilaa majoittua on koko suvulle tai porukalle (10 aikuista, jopa 12 henkeä, jos osa lapsia). Talossa on hyvä wifi, joten rauhaa ja tilaa etätöihin on myös.

Tarkista varaustilanne ja varaa

Nyt talvella maisema on kuin postikortista: puut ovat huurussa, aurinko kimmeltää hangilla, ladut läheisille pelloille lähtevät pihasta. Valaistulle ladullekin on matkaa vain reilu kilometri. Kylältä löytyy myös luistinrata. Talon varustuksiin kuuluu potkukelkka ja pulkkia.

LUE LISÄÄ Lapinjärven palvelut ja lomatekemistä

Kesäisin: Maaginen viljapelto lainehtii, pihalta löytyy aina varjoisa kohta, johon tuuli käy ja jossa lukea kirjaa, loikoilla, etsiä radion kanavaa tai pelata pihapelejä. Puutarhaletkuun voi laittaa sadettajan ja nauttia tästä niin ihanasta lapsuuden riemusta, mikä mummolaan kuuluu. Lähistöllä on ihania uimapaikkoja. Illalla voi istua rautapadan äärellä ja paistaa puita – tai makkaraa. Ihailla auringonlaskua. Olla vaan ja olla onnellinen.

LUE LISÄÄ Villa Ullakon varustelu

Ja maalle mummolaan Lapinjärvelle, Itäiselle-Uudellemaalle, on matkaa vain tunti pääkaupunkiseudulta. Voit myös tulla bussilla ja noudamme/viemme pysäkille ja takaisin.

Katson maalaismaisemaa ja ymmärrän, kuinka onnellinen voikaan olla hän, joka täällä saa hetken asustaa.

Tervetuloa Villa Ullakolle!

HINNASTO

OTA YHTEYTTÄ