Vietimme oikein mukavan uuden vuoden Villa Ullakolle. Mökki oli juuri sitä, mitä toivoimmekin: siisti, rauhallisella paikalla, kauniin luonnon keskellä. Majoittaja oli erittäin vieraanvarainen ja mukava. Mökistä löytyi erinomaiset puitteet ja varusteet pienten lasten kanssa lomailuun! Jos vuokraa tämän mökin, kannattaa ehdottomasti käydä myös Lapinjärven kirkonkylällä kääntymässä, aivan ihana idyllinen ja kaunis paikka.

Emmi ja perhe

Kiitos sinulle ihana, lämmin, kodikas, taianomainen Villa Ullakko! Vietimme täällä joulut 2021, on mitä muistella!

Villa Ullakko on tarjonnut meille kaksi kuukautta rauhaa ja hiljaisuutta. Hienosti kalustettu talo on myös aivan älyttömän mukava asuinpaikka. Olemme nauttineet Helsingin hulinan ja metelin sijasta kaivatusta hermolevosta ja rennosta olosta. Jäämme kaipaamaan peltomaisemia, kävelyretkiä sekä tähtitaivasta.

Putkiremonttipakolaiset

Ihanat syntymäpäiväjuhlat Villa Ullakolla vietetty. Enpä olisi voinut valita parempaa paikkaa syntymäpäivien viettoon ystävien kanssa. Sisällä kaikki niin kaunista, ihania vanhoja huonekaluja, kauniita yksityiskohtia. Todella viihtyisästi tehty. Hyvät peitot, tyynyt, patjat – hyvät unet saatiin. Hyvä mieli! Kiitos!

Synttäripoppoo

Villa Ullakko on ihanan kotoisa, siisti ja rauhallinen paikka. Vierailimme paljon lähiympäristön paikkoja/kaupunkeja ja viihdyimme oikein mainiosti!

Kristiina

Thank you very much! We had a great time here with our families and friends. We loved the house and the peaceful environment.

Nebiat, family and friends

Lämmin kiitos aivan mahtavasta majoituksesta. Ihan paras paikka lapsille, koirille ja meille aikuisille.

Lomalaiset

Thank you very much! We had a wonderful vacation here with our whole family, including five children. The house and the area are a great place to enjoy the life, play together and have a real family reunion. We were also very happy to use the bicycles.

Hyvät tilat ja erinomainen varustelu. Huomioonottava, vieraanvarainen majoittaja! Kaikki toimi hyvin.

Sara

Paljon kiitoksia mukavasta viikonlopusta Villa Ullakolla! Loma ja helteinen heinäkuu starttasivat ihanasti täällä maaseudun rauhassa. Myös ihana Taikaranta oli mahtava löytö, kun pääsi pulahtamaan järveen helteellä. Paikka oli uusi tuttavuus, josta löytyi kaikki oleellinen ja lomamoodiin kääntäminen sujui kuin itsestään. Ihanaa kesää!

Rentoutuneet lomalaiset